Gezinsfotografie | Loosdrechtse Plassen

 

 

 

De foto’s van dit gezellige gezin maakte ik vorig jaar. Doordat ik even uit de running was vanwege een gebroken hand kwam het er niet meer van om een blog te schrijven. Maarrrr…deze fotosessie ben ik nog niet vergeten, daarom alsnog een blog!

Anouk kreeg deze fotosessie voor haar verjaardag. Want, zei Pim, Anouk maakt bij ons de foto’s, meestal met de telefoon en nu wordt het eens tijd¬†dat we er allemaal op staan. (Wat een goed plan ūüėČ )

Pim en Anouk hebben bij de Loosdrechtse Plassen een een eigen stekje waar het heerlijk vertoeven is. Aan het water met¬†een¬†boot…dus ik viel met mijn neus in de boter!

Na een hartelijk ontvangst en wat foto’s gemaakt te hebben gingen we een stukje varen. De brave hond Quintus ging ook mee, genieten dus!¬†Op de boot en aan wal heb ik met veel plezier¬†dit mooie, vrolijke gezin vastgelegd, kortom een geslaagde fotosessie!

                           

***

¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† “Het is een mooie fotosessie geworden. Precies zoals we het bedoeld hadden. Daarnaast nog een leuke dag met elkaar.
We hebben hier goede herinneringen aan.” ~ Pim
c


 

p.s. Weet je nog geen kado voor vaderdag….? Ik heb ook leuke kadobonnen om vaders mee te verrassen!

 

 

 

c