Moment Design | examendag | en liefde is…

Wat een dag was het…het examen Moment Design op 6 september in Utrecht!

 

Afgelopen juni heb ik opnieuw de 6-weekse Moment Design training (voorheen Beloved Fotografie) gevolgd, omdat de terminologie en de inhoud veranderd en verbeterd zijn. Een mooie kans die ik graag aannam, ook omdat na het afronden van deze training ik de uiteindelijke certificering kon gaan doen.

 

Tegenwoordig valt Belovedfotografie onder Moment Design, de Beloved-techniek is breed inzetbaar, dus niet alleen voor koppels maar ook voor gezinsfotografie, zwangerschapsfotografie, solo-portretfotografie etc. Daarom dus nu de naam ‘Moment Design’ fotografie.

Het examen bestond uit een mondelinge theorie en een kort praktijkexamen; een minifotosessie van 10/15 minuten. (onder toeziend oog van de twee docenten Yvette Vlaar en Heleen Klop, drie docenten in opleiding en 7 medecursisten). Best spannend dus!

Maar…wat was er een geweldig lief koppel geregeld voor deze dag! Erik en Petra hadden ieders vooraf een vragenlijst ingevuld waarmee wij ons konden voorbereiden. Ik was als 7e aan de beurt en Erik en Petra hadden zich voorgenomen om bij iedere minisessie er fris voor te gaan! Echt superfijn!

Met toch wel zweethandjes ging ik aan de slag en heb ik deze serie foto’s gemaakt. De tijd vloog voorbij en voor ik het wist was alles achter de rug…

 

Ik heb mijn certificaat behaald en ik hoop nog vele koppels, gezinnen en lieve mensen jong of oud met deze mooie techniek te mogen fotograferen!

 

Tot slot, Erik beschrijft in zijn Facebookberichtje heel mooi waar Moment Design om gaat…:

 

***

Dinsdag …Wat een heerlijke momenten samen. In onze Moment Design Fotosessie.
Of eigenlijk examensessies voor acht prachtige mensen die voor hun Certificering van Moment Design Photographer gingen.
Petra en ik hebben ons op ons gemak gevoelt en genoten.
Het is meer dan een fotosessie, het is Quality Time samen.
Heerlijk om elkaar te vertellen waarom de ander zo speciaal voor jou is.
Elkaar mee te nemen in belevenissen samen, gebeurtenissen, hoe bijzonder deze waren en zijn en nog veel meer.
De dag erna en ook nu flitsen flarden van lieve woorden van mijn Petra door mijn hoofd.
En ja vlinders die zagen we buiten in de natuur, maar nu ook in mijn buik.
Dan besef je hoe bijzonder deze Momenten zijn…. met je geliefde.
Ik wil jullie allemaal bedanken.

     ~Erik~

 

 

c

Wil je meer weten over Moment Design/Beloved fotografie, stuur gerust een berichtje via het contactformulier!

c