Zwangerschapsfotografie

 

Zwanger zijn is één van de meest bijzondere periodes in een leven. En hoe mooi is het om dat voor altijd vast te leggen!

Een zwangerschapsfotosessie plan ik meestal in de 32e-37e week van de zwangerschap, dan is je buik mooi rond.

Wacht niet te lang met reserveren zodat je verzekerd bent van een plekje in mijn agenda.

De fotosessie kan buiten op een mooie locatie gemaakt worden of binnenshuis. Voorwaarde is wel dat er een lichte woon- of slaapkamer is met een groot raam.

Van te voren hebben we telefonisch contact over jullie wensen en vragen. Daarnaast ontvang je een digitale vragenlijst van mij, deze gebruik ik om jullie alvast een beetje te leren kennen.

Tijdens de fotosessie zoeken we mooie plekjes waar ik je of jullie kan fotograferen.

Ik maak gebruik van de ‘Moment Design-techniek’; d.m.v vragen of opdrachtjes hoef je niet op de camera te letten en kunnen jullie heerlijk even samen genieten en stilstaan bij de komst van jullie kleine!

 

 

 

Na de fotosessie:

Meestal plaats ik dezelfde of de volgende dag na de fotosessie een leuke preview op mijn bedrijfspagina op Facebook of Instagram.

Zorg dus dat je mijn pagina geliked hebt om dit berichtje niet te missen! 😉

Binnen twee à drie weken na de fotosessie ontvang je een link van een beveiligde pagina op deze website waar jullie de foto’s in een diashow kunnen bekijken.

Als je geïnteresseerd bent in albums, professioneel vervaardigde producten voor aan de muur of een foto op hout dan maak ik graag een afspraak om je de voorbeelden te laten zien.

 

Vragen? Kijk op deze pagina of je vraag er tussen staat of stuur een berichtje via het contactformulier.